5. szülinap és korlátlan hétvége a Kirában!


Ezen a héten kedden, szerdán, csütörtökön fesztiváli ételek + ajándék a terítéken, a la carte étkezésben, majd szombaton és vasárnap közkívánatra újra korlátlan hétvége Gézánál!

Bemelegítés a 20. Csabai Kolbászfesztiválra – talán így lehetne összefoglalni a Kira Vendéglő heti ajánlatát – hiszen a hét három napján, kedden, szerdán és csütörtökön az étlapon, szombaton és vasárnap pedig korlátlan fogyasztásban találkozhatnak a cigányvendéglő klasszikus fesztiválos ételeivel.

Csülkös pacal, cigánykáposzta, cigánykolbász, csülök, toroskáposzta, császárburgonya (krumpli, hagyma és császárszalonna egyben sütve) és még sok más finomság kerül majd asztalra.

Érdemes lesz a három hétköznapon is ellátogatni a Kirába, mert minden 5. vendég egy adag töltött káposztát vagy egy adag pacalt vihet még haza ajándékba, Géza ezt az akciót a Kira Vendéglő 5. szülinapja alkalmából szervezi.

Célszerű előre bejelentkezni: 20 801 6561

Géza és csapata nagyon készül, hiszen 2 hét múlva a 20. Csabai Kolbászfesztiválon főznek majd a Mokry Sámuel sátorban található faházukban!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!