Junior: Egy híján 50 dobott gól


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Hétvégén a felnőtt mérkőzés előtt junior csapatunk is pályára lépett, még hozzá a Balassagyarmat csapata ellen. Mondhatni az első perctől fogva csapatunké volt a mérkőzés irányítása. Ugyanis olyan jó lendületes játékkal kezdtek a srácok, hogy a 13. percben már 12-4 volt a mérkőzés állása. Időt kért a vendégek edzője, azonban nem igen talált ellenszert csapatunk megtörésére. A mérkőzés félidejében már 28-10-re vezettek a srácok. Kádas László a második játékrészben lehetőséget biztosított fiatalabb játékosainak, akik szép játékkal hálálták meg a kapott lehetőséget. Végül majdnem 50 dobott góllal nagy arányú győzelmet arattak a fiúk.

Békés-Drén KC - Balassagyarmati Kábel SE 49 - 22 (28-10)

Békés: Takács Sz., Pankotai B., Gál A. 9, Juhász Á. 5, Kovács L. 1, Kiss R. 4, Magyar B. 3, Varga L. 5, Ásós M. 9, Mándy T. 6, Kohlrusz L., Futó N., Pál Sz. 1, Vass E. 1, Kádas B. 3, Katona O. 2.

Balassagyarmat legjobb dobói: Péter G. 4, Csábi M. 4, Pinték Á. 4, Pintér M. 4.

Kádas László (edző): - Szemre is tetszetős játékkal, közönségszórakoztató megoldásokkal, ilyen nagy különbséggel is megérdemelten nyertünk. Biztató a jövőre nézve, hogy a legfiatalabbak is helyt álltak, meghálálták a bizalmat. Sokan elképzelni sem tudják, hogy ezek a srácok a tanulás mellett mennyit dolgoznak edzésen. Minden játékosomnak gratulálok. Hajrá BÉKÉS.

Gratulálunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!