Kolbászfesztivál idén is az ALDI-val!


Megjelent: 2016 Október 26. ( Szerda ) 09:43
Módosítva: 2016 Október 27. ( Csütörtök ) 15:20
Kóstolja meg az ALDI alapanyagokból készült finomságokat a Csabai Kolbászfesztiválon és segítsen a rászorulókon!

Malacszendvics, betyárlecsó, csülök bajor káposztával és az elmaradhatatlan sült kolbász, véres és májas hurka, töltött káposzta - csak néhány azok közül a finomságok közül, amelyekkel az ALDI Lacikonyha várja a Csabai Kolbászfesztiválra látogatókat október 28-tól 31-ig. Érdemes éhesen érkezni, hiszen a húsételek mellett pékáruk és savanyúságok is kaphatóak majd az ALDI standjánál, a megvásárolt főétel mellé pedig egy pohár Martello kávé jár ajándékba. Az ételek mindegyike ALDI alapanyagokból készül, így a magas minőség garantált.

Szórakoztató programokban sem lesz hiány, hiszen a fesztivál egyik attrakciója a kolbászkészítő verseny, amelyet ifjúsági kategóriában is megrendeznek, de töltött káposzta készítésben is összemérhetik tudásukat az érdeklődők. Aki pedig az evés mellett táncolni is szeretne, megteheti Dr. Alban, a Neoton Familia, a Wellhello vagy a Magna Cum Laude koncertjén.

Segíteni jó
Ahogy tavaly, úgy idén sem maradhat el a jótékonykodás: a Lacikonyha bevételéből az ALDI a Békés Megyei Szociális Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálatot támogatja, az intézményben lakó gyermekeket pedig a rendezvényen is vendégül látja.

Várjuk a 20. Csabai Kolbászfesztiválon az ALDI Lacikonyhánál!

Mert finomat enni és segíteni jó!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


aldi