Eggyel több!


Forrás: Szegedi Kis István Református Általános Iskola – Petőfi u. alsó tagozat
Helyszin: Békés, Petőfi és Rákóczi, 3-5. és 8.
Hamarosan megérkezik a tél, vele együtt az év egyik legfontosabb ünnepe, a karácsony. Mindannyian tudjuk, hogy ez milyen plusz terheket ró a családokra. Megemelkedett rezsi számlák, ajándék, készülődés…

Sokaknak jelentenek ezek szinte megoldhatatlan problémát, és akkor az ünnepi, terített asztalról még nem is esett szó. Ez utóbbiban szeretne segítséget nyújtani egy adománygyűjtő akció keretében az általános iskolás tanulóinak a Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium helyi összefogással. Az adakozni kívánó békésieknek nincs más dolguk, mint a partner üzleteinkben tartós élelmiszer vásárlásakor eggyel többet venni a szükségesnél és a pluszba megvett terméket a kereskedőnél hagyni, aki összegyűjti és eljuttatja hozzánk. Mi ezekből csomagokat állítunk össze és a téli szünet előtt eljuttatjuk a családokhoz.

A jó ügy mellé könnyen állnak az emberek, jól mutatja ezt, hogy mennyi üzlet lett az első "hívó szóra" a partnerünk, kifejezve ezzel együttérzésüket, segítő szándékukat. Az alábbi üzletekben (plakáttal ellátott boltok) tudnak adakozni:

Csapó Pékség összes boltja, Vashalmi ABC, Csabai úti ABC, Rákóczi úti ABC, Szekereskedés, Kispince utca sarkán lévő vegyesbolt.

Továbbá, az akció időtartama alatt szeretettel várjuk és köszönettel fogadjuk az adományokat a Petőfi utcai és a Rákóczi utcai alsó tagozaton is!

Az akció időtartama: 2016. október 31 – november 20.

Farkas Ildikó ötletgazda és koordinátor


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!