Korcsolyázz a MIKULÁSSAL és gyere el a JÉGDISCO-ba!


Megjelent: 2016 November 30. ( Szerda ) 18:02
Módosítva: 2016 December 1. ( Csütörtök ) 11:34
Alig hogy megnyitotta kapuit a jégpálya a Gyulai úton a Rendezvénypajtában, máris több rendezvénnyel és szolgáltatással várja a kilátogatókat.

Most pénteken sötétedés után gyulladnak fel először a Rendezvénypajta előtt felállított, több mint 6 méteres fenyőfán az ünnepi fények.

Szombattól 4 napon át a nyitvatartási időben találkozni és korcsolyázni lehet a Mikulással és a krampusszal a jégpályán. A Rendezvénypajtában a hétvégén a Mikulás tanítja a gyerekeket korcsolyázni.

Szombaton pedig este 20-tól 23 óráig JÉGDISCO várja a zenére, színes fények között korcsolyázni vágyókat. A jó hangulatról a kilátogatók mellett, DJ. Dandee gondoskodik.

Az igazi karácsonyi hangulatot az ünnepi díszbe öltözött Rendezvénypajta biztosítja, valamint az elmaradhatatlan finom forralt bor, meleg tea, forró csoki.

A konyha kínálatában mindig kiváló alapanyagokból készülő, hagyományokat és a kolbászfesztivált idéző disznótoros ételek várják a kilátogatókat.

Baráti társaságok és cégek is bejelentkeznek a pálya melletti jó hangulatú év végi beszélgetésekre és bulikra, hiszen ilyen környezetben élmény visszaemlékezni az esztendő eseményeire és készülni az ünnepekre. Osztályok is folyamatosan jelentkezhetnek a téli szünet előtti időszakra meghirdetett akciós jégkorcsolyázásra.

December 3-tól új nyitva tartással várjuk a korcsolyázni vágyókat:

Nyitvatartás vasárnaptól csütörtökig:

9.00-11.30

12.00-14.30

15.00-17.00

17.30-19.30

9 óra előtt és 20.00-tól a pálya bérelhető csapatoknak, baráti társaságoknak.

Pénteken és szombaton 20.00-21.30-ig is nyitva tart a jégpálya a nagyközönség számára. Ezen a két napon 22.00-tól bérelhető a pálya.

Új szolgáltatásként elindult a korcsolyák élezése is. A kedden 18.00-ig leadott korcsolyákat, szerdán délután már ismét használhatják a cipők tulajdonosai. A korcsolyákat automata gépen, profi mester teszi élesebbé. Érdemes kipróbálni, hogy mennyivel nagyobb élményt nyújt egy jól megélezett korcsolyával való csúszás.

Aki a karácsonyfa alá bérletet szeretne ajándékozni a család tagjainak, annak sem kell már sokáig várnia. Hétfőtől már megvásárolhatók lesznek a bérletek ill. azok az ajándékkártyák is melyek 1 alkalmas korcsolyázási vagy jégkorongozási lehetőséget biztosítanak.

További információt keresd a facebook/csabaikorcsolyapalya oldalán!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!