Eredményes utánpótlás hétvége


Hétvégén több korosztályunknak is fordulója volt a hétvégén.

Az U14-es csapatunk Szegedre utazott a hétvégén, a soron következő fordulóra. Két mérkőzés várt a csapatra, a Kecskemét ellen kezdtek a fiúk. A mérkőzés le lett játszva, 23-16-ra nyertek a srácok, azonban a kecskeméti csapat létszáma nem volt meg, így a mérkőzés eredményét a szövetség végül 10-0-ra javította. De teljesen mindegy, mivel így is csapatunké a két pont. A második mérkőzést a Gyulasport NKFT ellen játszották a fiúk, az első játékrész kicsit nyögvenyelősen indult, amit a félidei 9-11-es eredmény is mutat. Azonban a második félidőben kiütközött a két csapat közötti különbség és 15-25-re nyertek a fiúk.

Békés-Drén KC - Kecskeméti Sportiskola 10 - 0 (23 - 16)
Gyulasport NKFT - Békés - Drén KC 15 - 25

Csapat: Besze M., Soltész D., Vidovenyecz B., Minya M., Varga I., Kovács L., Kiss A., Szabó Á., Hegedűs F., Tóth T., Borbély I., Temesvári G. Edző: Döge Sándor

Az U10-es csapatunknak is volt fordulója, még hozzá ők Kecskemétre utaztak. Két meccset játszottak a fiatalabbak is, a Kecskemét csapata ellen, egy igen szoros mérkőzést sikerült megnyerniük. Majd a Kiskunhalas csapata ellen is győzedelmeskedtek a srácok.

- A Kecskemét hasonló erősségű csapat, mint a miénk, az első félidő eléggé kiélezett volt, hol az egyik oldalon, hol a másik oldalon volt az egy gólos vezetés. A második félidőben sokkal jobb formát kaptunk el támadásban, így sikerült 15-19-re nyernünk. A Kiskunhalas kategóriával más játékot képviselt, mint előző ellenfelünk. Az első percektől kezdve látszott a két csapat közötti különbség. Fiatalabb játékosaimnak is, több lehetőséget tudtam adni a bizonyításra. - mondta Gazsó György edző

Kecskemét - Békés 15 - 19 (9-8)
Kiskunhalas - Békés 10 - 20 (5-11)

Csapat: Vígh G., Kreisz G, CSollár Á., Vidovenyecz B., Nóvé Zs., Balog M., Vizsnyiczai M., Zolnai G., Dihen M., Gazsó P., Szabó G.

Gratulálunk a csapatoknak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!